Staalatelier

De staalafdeling van Hye NV heeft een sterke specialisatie in zware stalen constructies voor waterbouwkundige toepassingen, echter belet ons dit niet ook andere zaken te construeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij onze klanten totaaloplossingen aanbieden inclusief het ontwerp tot en met de montage op locatie. Een gemotiveerd en hoog opgeleid team van CAD-tekenaars, gecertifieerde lassers, lasinspecteurs en lasingenieurs staat garant voor een kwaliteitsvol product op maat van de klant.

Tot onze realisaties behoren metaalstructuren en -systemen voor onder meer beweegbare en vaste bruggen, sluizen, stuwen, dukdalven en meerpalen, alsook vaartuigen.
Het staalatelier van Hye NV bevindt zich in de directe nabijheid van de burelen zodoende een goede interactie te hebben tussen expertise en productie. Het gloednieuwe atelier heeft een grondoppervlakte van 84 m bij 48 m en een hoogte van 12,5 m. Naast een ultra-modern CNC gestuurd machinepark, dat continu gekalibreerd wordt, beschikken we ook over voldoende hijscapaciteit om de geproduceerde structuren te manipuleren. Aan de achterzijde (Scheldekant) van het atelier is een poort voorzien met een hoogte van 9 m en een breedte van 15 m, die toelaat grote geproduceerde structuren via het water af te voeren naar de verschillende (waterbouwkundige-) projecten.


Sinds 1 juli 2014 beschikt het staalatelier van Hye NV over een EN1090-certificaat. Als een van de weinige spelers op de Belgische markt voldoen wij aan de wettelijke norm EN1090 EXC4 en ISO 9001. Dit laat ons toe de meest geavanceerde staalstructuren te produceren, welke bovendien steeds voorzien worden van een CE-markering bouwproducten.

Bekijk de showcase !

Hye film fr

Contact

Kruibeeksesteenweg 162, 2070 Zwijndrecht

Tel. : 03/250 13 80 - Fax : 03/252 47 95 - Email : hye@hye.be
BTW BE 0404 646 287 - RPR Antwerpen


Made by Wax! Interactive